Translate

joi, 27 iunie 2013

NEW !!! FUTURA RACER , un altfel de CAFE RACER

         ULTIMUL PROIECT IN MATERIE DE CUSTOM E GATA !!! acesta este futura racer, un proiect bazat pe stilul retro caracteristic cafe racer-urilor, dar cu un twist de nou.
         Se bazeaza pe un Kawasaki Z400j din 1980.

... si iata ce a iesit:









este 90% finalizat, urmeaza pozele profi. sper sa va placa!!!

luni, 22 aprilie 2013

casca PREDATOR e gata !!!!

va prezint rezultatul muncii mele. este o placere pentru mine sa privesc rezultatul. sper ca si pentru voi va fii o placere sa o vedeti. pe scurt, comenzi la 0752750030. execut orice lucrare, orice idee se poate pune in practica




duminică, 10 martie 2013

buna dimineata prieteni, vin cu un anunt important!!! de acum executam la comanda si casti personalizate dupa bunul vostru plac. acum lucram la o casca PREDATOR care va fii prezentata in cateva zile pe blog. asa ca, daca va place ce vedeti, va asteptam cu , comenzi :)

marți, 1 ianuarie 2013

LA MULTI ANI 2013 !!!

 dorim sa aveti un an plin de impliniri, reusite, bucurii si tot ce va doriti !!! de asemenea vrem sa va multumim pentru suportul acordat, iar noi va promitem ca ramanem la fel de seriosi si in noul an pe care l-am inceput cu totii. Iar daca tot s-a amanat apocalipsa din cauza vremii :) va anuntam ca am inceput lucrarile la inca doua custom-uri care vor fii gata undeva la inceputul primaverii.